PARTNERS

Partners


Als Azami BV werken we regelmatig in verschillende vormen met plezier en succesvol samen met de hieronder genoemde partners.
Archive-IT is dé specialist in digitalisering en oplossingen om te archiveren. Klanten van Archive-IT kunnen we gezamenlijk en vanuit 1 hand helpen in het anonimiseren van hun archieven. Neem contact met een van ons op om mogelijkheden te verkennen.

Van Dinther levert tientallen woningcorporaties hun op Sharepoint gebaseerd digitaal archief: E-Content. Van Dinther klanten kunnen we een rechtstreekse AIDA schoning bieden, en hun E-Content systeem ook jaarlijks schoon houden.

Matanga levert ons machine-teaching diensten. Een nieuw soort werk: het trainen van de neurale netwerken, het valideren van AIDA's automatische resultaten en zonodig bijtrainen van AIDA algoritmes door het geven van voorbeelden van zowel 'positives' als 'negatives'.

CorpoNet richt zich op kennisdeling binnen de corporatie sector. We delen kennis over de inzet van onze AI en brainstormen over nieuwe toepassingen. CorpoNet biedt ons een platform om met corporaties samen te werken die interesse hebben in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van AI en beveiliging van persoonsgegevens. 

Genzai is een innovatief AI-bedrijf en vanaf de start in 2018 bij onze eerste klant werken we al samen. Genzai levert de beste AI programmeurs. Samen met Genzai hebben we AIDA ontwikkeld en iedere dag bouwen we verder om AIDA nog beter te maken.

HousingIS is our partner in Australia & New Zealand. Jointly we support our customers Down-Under in identifying and removing passports, IDs and Driving licenses.